Visie

Onze visie

U hecht waarde aan een persoonlijke en individuele begeleiding bij de opstelling en uitvoering van uw Individuele Reïntegratie Overeenkomst. U bent op zoek naar een reïntegratiecoach die oog en oor heeft voor uw situatie en rekening houdt met uw wensen en mogelijkheden, maar ook met uw beperkingen. Die u vanaf het moment dat u zich meldt voor een eerste kennismaking tot het moment dat u weer aan het werk bent, begeleidt in alles wat u tegenkomt. 

Maatwerk
Een begeleider die u niet zal confronteren met een kant-en-klaar product, maar die samen met u uitstippelt langs welke weg uw reïntegratie het beste kan verlopen. En dat traject zonodig samen met u bijstelt. En die u tot slot zoveel mogelijk van de “zakelijke” poespas uit handen neemt, zodat u alle energie kunt steken in datgene waar het werkelijk om gaat: op een stabiele, zekere en voor u prettige wijze terugkeren in het arbeidsproces.

Persoonlijk
De reïntegratiebureaus die u op deze site vindt, werken allemaal volgens het bovenstaande gedachtegoed. Kleine bureaus met een eigen identiteit en persoonlijke aandacht voor uw situatie, waar u ook voor alle andere zaken op IRO-gebied terecht kunt. Of het nu gaat om een goed gesprek (ook dat hoort erbij), informatie over de wet- en regelgeving, terugkoppeling naar de uitkeringsinstantie, sollicitatietraining of het aanboren van netwerken voor een snellere kans op een baan. 

Kennismaking
Als het bovenstaande u aanspreekt, neemt u dan eens vrijblijvend contact op met één van de bureaus op deze site voor een kennismakingsgesprek. Heeft u toch moeite met het vinden van een bureau naar uw zin? Belt u ons dan, wij denken graag met u mee.

continue reading...

Comments are closed.